Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Razboi in Yemen - Militiile huthi ataca ultimul bastion al presedintelui Hadi, in ciuda loviturilor aeriene ale coalitiei conduse de Arabia Saudita
8:28:06 AM
Militiile huthi, aliate ale Iranului, asalteaza luni dinspre nord orasul port Aden din Yemen si duc lupte grele cu trupele loiale presedintelui Abd-Rabbu Mansour Hadi, au declarat Reuters surse din ambele tabere.  Aden este ultima reduta controlata de Hadi in Yemen, un oras inca asediat desi s-a ajuns in a cincea zi de lovituri aeriene impotriva pozitiilor huthi din partea coalitiei conduse de Arabia Saudita. Tot luni, loviturile aeriene au afectat tabara de refugiati Mazraq din districtul Haradh, omorand 21 de persoane.


Oficial MAE: Romania ar putea risca o procedura de infringement, daca nu recupereaza ajutorul de stat de la fratii Micula?
8:28:00 AM
Romania ar putea risca o procedura de sanctionare din partea Comisiei Europene, daca nu va retrage ajutorul de stat acordat fratilor Micula incompatibil cu legislatia europeana, a declarat, luni, pentru HotNews, agentul guvernamental la Curtea de Justitie a UE, Razvan Horatiu Radu.


Valentin Jucan, membru CNA: Contest exclusivitatea difuzarii Euro 2016 la Dolcesport
8:26:20 AM
 Dolcesport a anuntat, luni, ca va transmite Euro 2016. La putin timp dupa aceasta veste, Valentin Alexandru Jucan (membru CNA) a precizat ca va contesta exclusivitatea difuzarii turneului final european de postul detinut de Telekom.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply