Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

O unitate a armatei ruse a efectuat exercitii pe teritoriul Transnistriei
10:16:25 AM
O unitate a armatei ruse a efectuat, marti, exercitii militare pe teritoriul regiunii separatiste moldovene Transnistria, simuland atacuri impotriva inamicului si o operatiune de contracarare a terorismului.


?Contractul de 310 milioane de euro castigat de spaniolii de la CAF pentru trenuri noi de metrou: Metrorex ar fi cerut suspendarea solutionarii contestatiilor dupa ce DNA ar fi descins la Ministerul Transporturilor
10:13:09 AM
Solutionarea a contestatii fata de decizia Metrorex de a acorda firmei spaniole Construcciones y Auxiliar de Ferrocarriles (CAF) contractul pentru 51 de noi trenuri de metrou la o oferta de 310 milioane de euro ar putea fi suspendata, dupa ce Metrorex a cerut acest lucru Consiliului National pentru Solutionarea Contestatiilor (CNSC) ca urmare a unor descinderi DNA la Ministerul Transporrturilor, cand ar fi fost confiscate mai multe documente. Reprezentantii CNSC au explicat pentru HotNews.ro ca, momentan, pana la un act de la DNA care sa confirme demararea unei anchete penale, procedura de solutionare a contestatiilor nu poate fi suspendata, dar ca aceasta va fi suspendata de la sine daca procurorii antirocuptie confirma existenta unui dosar penal in cauza.


O companie din Japonia a creat ceapa care nu face ochii sa lacrimeze
10:09:25 AM
O companie alimentara japoneza a anuntat ca a dezvoltat ceapa care se curata si se taie fara ca ochii sa lacrimeze, transmite AFP. House Foods Groups a reusit sa creeze acest soi de ceapa prin blocarea enzimelor care produc compusii ce provoaca lacrimarea.


Angela Merkel: Nu este timp de pierdut in cazul Greciei
10:04:00 AM
Cancelarul german Angela Merkel a declarat marti ca Grecia trebuie sa isi pastreze angajamentele si, desi exista o marja pentru ca noul guvern sa faca unele schimbari, trebuie sa respecte cadrul general asupra caruia Atena s-a pus de acord cu creditorii internationali, informeaza Reuters.


Inalta Curte: Astarastoae nu a fost in incompatibilitate cand era rector al UMF, sef la IML Iasi si la Colegiul Medicilor
10:00:00 AM
Vasile Astarastoae nu s-a aflat in incompatibilitate in perioada in care era atat rector al UMF Iasi, dar si director al Institutului de Medicina Legala Iasi si presedinte al Colegiului Medicilor atat la Iasi, cat si la nivel national, au stabilit magistratii Inaltei Curti de Justitie si Casatie, anunta Mediafax.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply