Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

?Cornel Pieptea, viceprimar al Capitalei: Circa 2000 de bucuresteni din cartierul Tineretului au ramas fara apa calda si caldura marti din cauza faptului ca RADET nu si-a platit facturile la gaze
8:52:26 AM
Circa 2000 de bucuresteni din cartierul Tineretului, o gradinita si o policlinica au ramas fara apa calda si caldura marti din cauza faptului ca RADET nu si-a platit facturile la gaze, avand restante de 17 milioane lei, a declarat Cornel Pieptea, unul dintre viceprimarii Bucurestiului, in cadrul sedintei de Consiliu General de marti. Acesta spune ca furnizorul de gaze a sistat  pentru inceput furnizarea de combustibil pentru punctul termic Marasesti aflat pe bd. Cantemir nr. 22-24 dar ar putea fi oprita furnizarea gazelor si pentru alte puncte termice.


Primarul unei comune din Bihor, declarat in conflict de interese de Agentia Nationala de Integritate
8:52:20 AM
Agentia Nationala de Integritate (ANI) a constatat incalcarea regimului juridic al conflictului de interese in materie penala de catre Adrian Mates, primar al comunei Bratca, judetul Bihor, dupa ce acesta a acordat indirect contracte din bani publici unor firme detinute de el si sotia sa, transmite Agerpres.


Actiunile promotionale in retailul alimentar. Amenzile aplicate de Consiliul Concurentei inseamna sfarsitul promotiilor?
8:50:00 AM
Regulile de concurenta nu impun in sarcina furnizorilor obligatia de a acorda numai promotii generalizate, ci permit acestora sa aiba o politica proprie de stimulare a vanzarilor si promovare a propriilor produse. Fiecare agent economic (fie el furnizor, fie retailer) are libertatea de a actiona independent pe piata si de a incerca, respectand regulile de concurenta, sa isi mareasca pozitia pe piata.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply