Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

WTA Miami: Simona Halep o va intalni pe Sloane Stephens miercuri
4:08:56 AM
Meciul Simonei Halep (favorita numarul trei) cu Sloane Stephens (locul 45 WTA) din sferturile turneului Premier Mandatory de la Miami se va disputa miercuri. In aceeasi zi se va juca si intalnirea Serena Williams (1) vs Sabine Lisicki (27).


Cat interes prezinta gazele din Marea Neagra pentru Gazprom? O cronologie a unor evenimente de la esecul Nabucco pana la numirea unui apropiat al rusilor ca sef al OMV
4:08:40 AM
Numirea lui Rainer Seele ca CEO al companiei austriece OMV ridica multe semne de intrebare, mai ales ca acesta a fost pana acum presedinte al Camerei de comert Germania- Rusia si partener de afaceri traditional al Gazprom. Seele il va inlocui pe Gerhard Roiss, o persoana despre care fostul presedinte Traian Basescu spunea, chiar in ultimele zile din mandatul sau, "slava Domnului ca pleaca", deoarece "South Stream e supra-sustinut de OMV". Insa, ca o ironie, pleaca un sef OMV care s-a apropiat in ultimul an foarte tare de Gazprom si vine un sef care a lucrat multi ani cu gigantul rus. De altfel, Traian Basescu a atras atentia inca septembrie 2014 ca "OMV pare a lansa in politici care nu sunt in favoarea statului roman". Fostul presedinte se referea relatiile dintre OMV si Gazprom. Vezi in text o cronologie a unor evenimente care ar putea avea legatura cu gazele din Marea Neagra, de la esecul Nabucco pana la numirea lui Seele.


Radu Pricop, ginerele lui Traian Basescu, este audiat la DNA
4:05:00 AM
Avocatul Radu Pricop, ginerele fostului presedinte Traian Basescu, este audiat marti de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie. Radu Pricop este sotul Ioanei Basescu, fiica cea mare a fostului sef al statului. DNA a preluat de la DIICOT dosarul "Mosia Bratienilor", in care se efectueaza cercetari in legatura cu retrocedari ilegale de terenuri din judetul Arges si in care este urmarit penal si avocatul Radu Pricop.


Eduard Hellvig, seful SRI: Vidul legislativ afecteaza potentialul operational al Serviciului, cu consecinte greu de anticipat asupra securitatii nationale / Nu excludem demonstratii de forta si provocari din partea Rusiei
4:03:00 AM
Eduard Hellvig, directorul Serviciului Roman de Informatii, a declarat intr-un interviu pentru Agerpres ca "potentialul operational" al SRI este afectat de vidul legislativ, cu referire la legislatia privind retentia datelor. Hellvig a spus ca SRI a facut propuneri catre Consiliul Operativ de Securitate Cibernetica, propuneri care sa respecte atat deciziile Curtii Constitutionale, dar si nevoile institutiei. Pe de alta parte, Hellvig a vorbit despre situatia din regiune si a spus ca nu exclude "demonstratii de forta si provocari din partea Rusiei", dar a indicat ca "pentru moment criza din Ucraina nu reprezinta o amenintare militara iminenta si directa pentru Romania".


A jucat cu pofta: Simona Halep a facut cel mai bun meci de la Miami, inca o data isi creste nivelul exact atunci cand trebuie
3:59:56 AM
Poate ca frustrarile ?i angoasele Simonei din primele doua tururi erau cauzate de stilul de joc al adversarelor. Eliberata de stresul întâlnirilor cu big hitterele Vaidisova ?i Giorgi, meciuri în care i-a lipsit ritmul ?i a trebuit sa faca o mul?ime de ajustari tactice, Simona a parut descatu?ata în meciul cu Flavia Pennetta.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply