Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Economie

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Cat de grav este incidentul de securitate de la Aeroportul Cluj si cine raspunde. Vezi o poveste despre incompetenta, coruptie, dosare DNA si Schengen
3:23:00 PM
O ancheta de proportii, in care este implicat si SRI, se desfasoara zilele acestea pe Aeroportul International Avram Iancu Cluj. Consiliul Judetean Cluj, SRI si Politia de Frontiera au constatat brusc ca aeroportul nu este atat de sigur incat sa nu poata crea probleme aderarii Romaniei la spatiul Schengen. O persoana oarecare a reusit, zilele trecute, sa treaca nestingherit de toate filtrele de securitate de pe aeroport, ajungand pe pista si apoi intr-un avion care era pregatit pentru decolare catre Londra. Un astfel de incident de securitate este extrem de grav, mai ales ca s-a petrecut intr-o perioada in care nivelul de alerta terorista este ridicat in Europa, in tari precum Franta si Belgia.
  • Vezi o poveste despre incompetenta, coruptie, dosare DNA si Schengen, cu un director de aeroport, presedinti de Consiliu Judetean, oameni de afaceri si un ministru al transporturilor.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply