Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Germania suspenda temporar salariul minim pentru transportatorii care tranziteaza tara
5:56:07 AM
Guvernul german a decis vineri sa suspende temporar noul salariu minim pentru transportatorii care traverseaza aceasta tara si care viza in special soferii din Europa de Est, scrie AFP.


Planeta Humanitas (de Vladimir Tismaneanu ?i Marius Stan)
5:45:12 AM
Tranzitia romaneasca spre democratia liberala ar fi fost mult vitregita daca n-ar fi existat editura Humanitas. Nascuta in valtoarea acelor zile fierbinti si derutante care au urmat seriei de evenimente din decembrie 1989, si pe care le numim Revolutia Romana, editura Humanitas si-a asumat, ab initio, un ambitios program de recuperare infratit cu unul de renovare spirituala. Dupa ani de autarhie sistematica, dupa decenii de propaganda imbecilizanta, indeosebi in planul a ceea ce-ar fi trebuit sa fie stiintele umaniste, aceasta editura a gandit cu minutie si ceea ce putem desemna ca imaginatie democratica, acea strapungere spirituala de care era absoluta nevoie. Sigur, aparusera unele carti importante si inainte de prabusirea regimului comunist, dar era vorba de ceea ce numeam nise culturale. De fapt, de oaze care supravietuiau in pofida, nu datorita acelei tiranii ideocratice.


Sporturile electronice - eSports, recunoscute ca disciplina olimpica de nivelul doi de catre Comitetul Olimpic Coreean
5:43:24 AM
?Asociatia Coreeana de Sporturi Electronice (Korean eSports Association - KeSPA) a reusit sa convinga Comitetul Olimpic Coreean (KOC) sa accepte sporturile electronice ca disciplina olimpica, deocamdata, de nivelul doi, alaturi de sah, polo sau sporturile motorizate, anunta Professional Gamers League din Roamnia. Recunoasterea oficiala de catre filiala coreeana inseamna un pas important in lupta sporturilor electronice pentru a fi incluse pe lista disciplinelor sportive de catre Comitetul International Olimpic, cel care decide sporturile din fiecare editie a Jocurilor Olimpice.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply