Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

TVR: concurs de proiecte pentru emisiunile din primavara
9:30:00 AM
Televiziunea publica lanseaza un concurs de proiecte pentru emisiuni ce ar urma sa fie difuzate de TVR 1, TVR 2 si TVR International in grila de primavara. Potrivit unui comunicat de presa, institutia incearca, astfel, sa "imbunatateasca emisiunile care inregistreaza cifre de rating sub media postului" si sa introduca formate pentru productii noi. Concursul se aplica si pentru emisiuni consacrate, precum "Garantat 100%", emisiunile pentru minoritati, "Nocturne".


SUA: Cresterea economica a incetinit la 2,6% in trimestrul IV 2014
9:28:30 AM
Economia Statelor Unite a progresat sub asteptarile analistilor in trimestrul IV, in conditiile in care investitiile si exporturile au batut pasul pe loc, in ciuda cheltuielilor de consum solide, potrivit primei estimari a Departamentului pentru Comert, publicata vineri si citata de AFP.


Triburile la portile Uniunii Europene
9:25:00 AM
Un brad mare, cam stramb si fara globuri, statea uitat pe 25 ianuarie in mijlocul pietei din fata Parlamentului European de la Bruxelles. In jurul lui dansa un sir de taxiuri negre, lucioase, pregatite sa preia orice cetatean european cu buzunarul suficient de gros. Aici este centrul bulei cu pereti birocratici, in care traiesc politicienii europeni. Dar oricat de grosi ar fi peretii, prin ei se aude zgomotul crescator al triburilor redesteptate.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply