Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Isarescu: Conversia in lei a creditelor in franci elvetieni la cursul istoric ar genera bancilor pierderi de 5,7 miliarde lei/ Cine ar suporta aceasta diferenta? Poate domnul Piperea, ca tot s-a ambalat atata
7:15:00 AM
Conversia in lei a creditelor in franci elvetieni la cursul istoric ar genera pierderi pentru bancile care au acordat astfel de credite de 5,7 miliarde lei, reprezentand 0,8% din PIB, iar cu un plus de 20%, asa cum solicita consumatorii, se ajunge la pierderi de 4,5 miliarde lei (0,6% din PIB), a explicat guvernatorul BNR Mugur Isarescu intr-o conferinta de presa organizata pe tema scandalului creditelor in franci elvetieni.


Finantele vor sa imprumute 5 miliarde de lei in februarie, cea mai mare suma lunara din ultimii patru ani
6:59:42 AM
Ministerul Finantelor Publice (MFP) vrea sa imprumute in luna februarie prin vanzarea de titluri de stat 5 miliarde de lei, cea mai mare valoare a emisiunilor brute incepand din februarie 2011 si in urcare de la 3,6 miliarde de lei in prima luna a acestui an, potrivit Mediafax.


?VIDEO Elif, tanara de 18 ani din Constanta invitata la Casa Alba. Eseul despre agricultura cu care a iesit prima din 1000 de tineri
6:58:41 AM
O liceana din Constanta va ajunge la Casa Alba si il va cunoaste pe Barack Obama, dupa ce a scris un eseu despre eradicarea saraciei globale.



RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply