Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Tender a facut vineri un denunt impotriva Alinei Bica, legat de o mita pe care i-ar fi dat-o - surse
10:33:44 AM
Omul de afaceri Ovidiu Tender a facut un denunt impotriva Alinei Bica, legat de o mita pe care i-ar fi dat-o fostului procuror-sef al DIICOT, sub forma de actiuni, printr-un intermediar care s-a adresat initial sotului Alinei Bica, au declarat pentru Mediafax surse judiciare.


Grecia vrea sa dialogheze cu Europa, dar nu cu comisia subreda a Trocii finantatorilor - ministrul grec de Finante
10:30:05 AM
Ministrul grec de Finante, Yanis Varoufakis, a declarat vineri, dupa o intalnire cu seful Eurogrup, ca Grecia vrea sa "dialogheze" cu Europa, dar nu cu "comisia subreda a Trocii" finantatorilor.


Doua noi canale TV, Nick Jr. si Paramount Channel, au fost introduse in grila Telekom Romania
10:22:27 AM
Telekom Romania a anuntat vineri ca a introdus doua noi canale TV in grila de programe, respectiv Paramount Channel si Nick Jr., fiind disponibile clientilor de televiziune prin satelit, IPTV si cablu digital. Paramount Channel este inclus in pachetul de baza TV S (30,13 lei/luna), iar Nick Jr. in pachetul TV M (41,29 lei/luna). Operatorul, controlat indirect de Deutsche Telekom, avea peste 1,39 milioane de abonati la serviciile TV (DTH, IPTV si Cablu) la sfarsitul lunii septembrie 2014.


Patru lucruri pe care nu le stiati despre tulburarea obsesiv-compulsiva
10:21:02 AM
Tulburarea obsesiv-compulsiva este un tip de boala mentala care cauzeaza ganduri nedorite, in mod repetat. Afectiunea obsesiv-compulsiva este caracterizata prin doua lucruri: obsesii (ganduri intruzive, recurente) si compulsii (comportamente, de obicei repetitive, care sunt realizate pentru a reduce anxietatea gandurilor). Dar, cu toate acestea, tulburarea poate fi dificil de identificat pentru ca apare in forme diferite. Care sunt cele patru lucruri mai putin cunoscute despre tulburarea obsesiv-compulsiva?


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply