Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

BNR, in scandalul francului elvetian: Nu exista o solutie general valabila. negocierea trebuie tintita catre persoanele care au o reala nevoie de a fi sprijinite. Vineri, Guvernatorul va sustine o conferinta de presa pe aceasta tema
8:52:16 AM
Dupa ce conducerea BNR s-a intalnit cu sefii bancilor comerciale si cu cu executivii Asociatiei Romane a Bbancilor, oficialii Bancii Nationale au transmis joi un comunicat in care se propune ca solutiile in scandalul aprecierii francului elvetian sa aiba in vedere: mentinerea ratelor lunare in lei aferente creditelor in CHF la un nivel apropiat celui din luna decembrie 2014 pentru debitorii in chf, conversia creditelor din CHF in lei la cursul zilei si/sau acordarea unui discount privind cuantumul servicului datoriei si reducerea temporara a ratei dobanzii la creditele in CHF pentru a compensa efectul aprecierii CHF. flexibilizarea mecanismului de rescadentare si a duratei in raport cu capacitatea financiara a debitorilor, prin aplicarea prevederilor Ordonantei 46/2014, cu modificarile avute in vedere privind extinderea sferei de cuprindere a acesteia; simplificarea procedurilor administrative; intarirea protectiei debitorilor in raport cu banca (astfel incat in procesul rescadentarii creditelor sa nu se inaspreasca termenii contractului de credit precum rata dobanzii, comisioane, solicitarea constituirii de noi garantii).. Vineri, la sediul BNR Guvernatorul Isarescu va sustine o conferinta de presa pe acest subiect.


Liderul unei asociatii evreiesti, retinut cand incerca sa iasa din Muzeul Auschwitz, unde era blocat
8:50:55 AM
Liderul unei asociatii evreiesti din Roma, Riccardo Pacifici, a fost retinut in Polonia dupa ce a sarit gardul fostului lagar de la Auschwitz, unde ramasese blocat dupa ceremoniile desfasurate marti, informeaza Haaretz.


?FOTOGALERIE - Cladiri parasite
8:44:38 AM
In aceasta saptamana asteptam imagini cu soare si umbre. Pentru provocarea "Soare si umbre" va asteptam fotografiile pana miercuri, 4 februarie 2015, inclusiv.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply