Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Un muncitor a murit pe platoul de filmare al noului lungmetraj regizat de Martin Scorsese
8:33:46 AM
Un muncitor a murit si alti doi au fost raniti, joi, dupa prabusirea unui tavan al unei case pe platoul de filmare al viitorului lungmetraj regizat de Martin Scorsese, in Taipei (Taiwan), informeaza surse oficiale, citate de Mediafax.


Elevi pusi de profesorul de Religie sa semneze in locul parintilor solicitarea de a face ora
8:21:12 AM
Profesoara de Religie de la o scoala din Craiova i-a pus pe elevi sa semneze in locul parintilor solicitarea de a face ora, iar pe cei din apropierea scolii i-a trimis sa aduca de acasa cererile semnate de parinti, relateaza Gazeta de Sud. Directorul scolii a declarat pentru publicatie ca "in consiliul de administratie vom lua in calcul sanctionarea profesorului". Intre timp, profesorul Emil Moise de la Buzau de la care a pornit sesizarea de neconstitutionalitate a legii educatiei, a depus petitie la Ministerul Educatiei, prin care ii cere lamuriri ministrului Campeanu si in care sustine ca "mentinerea si punerea in aplicare in continuare a prevederilor legii educatiei declarate neconstitutionale constituie un abuz".


UE inaspreste tonul fata de Grecia / Schulz avertizeaza Atena ca nu poate cere solidaritate fara sa o ofere in cazul sanctiunilor impotriva Rusiei
8:21:09 AM
Uniunea Europeana a inasprit joi tonul fata de Grecia, la o zi dupa ce guvernul grec condus de Antonis Tsipras a anuntat o serie de masuri anti-austeritate, in timp ce bancile si-au revenit usor pe burse, dupa ce pierdusera peste un sfert din valoarea lor in ziua precedenta, potrivit AFP.


De ce nu e atat de rau sa fii dependent de cafea
8:16:13 AM
O cana de cafea pe zi va ofera mai mult decat necesarul de energie. Tabietul de dimineata vine si cu o serie de beneficii pentru sanatate. Cum poate corpul si creierul sa beneficieze din urma consumului de cafea?


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply