Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Consiliul local Sector 3 a scutit firma Pro Faur Invest de la plata a 2,7 mil lei, penalitati pentru neplata impozitelor pe teren si cladiri
7:33:36 AM
Consiliul local Sector 3 a scutit vineri firma Pro Faur Invest de la plata a 2,7 milioane lei penalitati impuse pentru neplata a 3,3 milioane lei datorati in contul impozitului pentru cladiri si terenuri.


Victor Ponta anunta inlocuirea lui Catalin Ivan de la conducerea PSD sector 1. Dan Sova va fi reprimit in PSD
7:32:00 AM
Victor Ponta a anuntat, vineri, ca Dan Sova, exclus din PSD in luna noiembrie alaturi de Mircea Geoana si Marian Vanghelie, va fi reprimit in partid dupa ce a demonstrat ca vrea sa fie alaturi de socia-democrati. Decizia a fost luata de Comitetul Executiv National al PSD, reunit vineri la Sinaia. De asemenea, social-democratii au decis inlocuirea europarlamentarului Catalin Ivan de la conducerea PSD sector 1.


Virusul Ebola a suferit o mutatie. Cercetatorii incearca sa afle daca a devenit mai contagios
7:26:42 AM
Oamenii de stiinta care monitorizeaza epidemia de Ebola in Guineea afirma ca virusul a suferit o mutatie, iar cercetatorii de la Institutul Pasteur din Franta incearca sa determine daca acesta a devenit mai contagios, potrivit BBC. Peste 22.000 de persoane au fost infectate cu virusul Ebola si 8.795 au murit in Guineea, Sierra Leone si Liberia. Oamenii de stiinta au inceput sa analizeze sute de mostre de sange de la pacienti din Guineea, pentru a observa cum se modifica virusul si a determina daca acesta se poate transmite mai usor de la o persoana la alta, relateaza Mediafax.


Vanzarile de smartphone-uri au depasit 1,3 miliarde unitati anul trecut. Cum arata Top 5
7:25:40 AM
?Anul trecut vanzarile de smartphone-uri au crescut cu 28%, pana la 1,3 miliarde unitati, Samsung ramanand lider, cu peste 310 milioane terminale livrate. Apple a avut insa un final de an excelent, avand in ultimul trimestru vanzari foarte apropiate de Samsung. Huawei si Lenovo au avut un an de crestere excelent, iar Xiaomi a intrat in top 5 pe final de an.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply