Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Cum isi continua ascensiunea compania romaneasca ale carei jocuri au fost descarcate de peste 10 milioane de ori
10:32:00 AM
O companie romaneasca numita Atypical Games a reusit sa stranga peste 10 milioane de diownload-uri pentru jocurile sale de lupta cu avioane si tancuri, iar in 2015 lanseaza noi titluri si isi va mari echipa de la Bucuresti. Compania a fost inclusa de Apple in lista celor mai promitatori dezvoltatori de jocuri pentru mobile, astfel ca asteptarile sunt foarte mari. De ce compania merge excelent pe App Store si slab pe Google, cum arata cel mai nou joc si care a fost atitudinea fata de ofertele de preluare puteti citi in articol.


Cum au ajuns procurorii la Elena Udrea. Mecanismul prin care banii negri se albesc
10:20:00 AM
Elena Udrea a ajuns joi cu mandat de aducere la sediul DNA, dupa ce alte personaje - cheie in dosarul Microsoft au fost fie arestate preventiv, ca Dorin Cocos sau Gheorghe Stefan (Pinalti), fie sunt in arest la domiciliu, ca Gabriel Sandu sau Nicolae Dumitru (Niro), fie au colaborat cu procurorii, ca Dinu Pescariu si impotriva carora nu s-au dispus masuri speciale. De la izbucnirea scandalului incoace, Elena Udrea a negat tot timpul ca ar avea vreo legatura cu afacerea Microsoft, cu argumentul suprem ca nu stia nimic despre afacerile sotului, de care a si divortat in iunie 2013.
  • Ce date, indicii si probe incriminatorii ar putea avea procurorii? Cum au legat-o de afacerile sotului? Prin ce mecanism banii negri din afacerea Microsoft ar fi ajuns albi in posetele Elenei Udrea?


Reuniune de urgenta a ministrilor de externe din UE pe subiectul situatiei din Ucraina/ Rusia avertizeaza cu o catastrofa
10:17:00 AM
Ministrii de externe din cele 28 de state membre ale Uniunii se intalnesc la Bruxelles in cadrul unui Consiliu convocat de urgenta de Inaltul Reprezentant al UE pentru Afaceri Externe si Politica de Securitate, Federica Mogherini, pentru a discuta despre Ucraina. Romania va fi reprezentata de Ministrul Bogdan Aurescu. Trimisul Rusiei la OSCE a avertizat, joi, Statele Unite si Europa sa inceteze sustinerea pentru Ucraina, in caz contrar ar putea rezulta o catastrofa - transmite Reuters. In cadrul unei intalniri de joi, 29 ianuarie intre secretarul general al NATO Jens Stoltenberg si ministrul de externe ucrainean Pavlo Klimkin, reprezentantul aliantei a subliniat ca NATO isi va continua suportul politic si concret pentru Ucraina.


Premierul Victor Ponta a promovat pe contul sau de Facebook un articol al lui Ciutacu care foloseste expresii precum Bai, leprelor, ani de zile v-a hranit de la sanul ei generos. Vi se parea ca va produceti salariile pupand-o apasat in curul apetisant
10:17:00 AM
Premierul Victor Ponta a promovat joi pe contul sau de Facebook un articol scris de Victor Ciutacu pe blogul sau despre Elena Udrea. Ponta a scris "Singurul meu comentariu legat de <<Cazul Elena Udrea>> - total de acord cu Ciutacu!". Textul distribuit de Victor Ponta utilizeaza sintagme dure la adresa fostilor sustinatori ai Elenei Udrea.
  • Ponta revine cu "Update" si nu rateaza ocazia de a face o referire la atentatele teroriste de la Charlie Hebdo


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply