Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Ati auzit de Vaca Muerta? Ce putem invata de la Argentina? (pe langa tango si Maradona)
12:10:00 PM
Pentru romani, Vaca Muerta inseamna vaca moarta. Pentru argentinieni, inseamna mai mult: o formatiune marnoasa-argiloasa, acoperind o suprafata de marimea Belgiei, in provincia Neuquen, si care, dupa cum s-a entuziasmat Presedinta Cristina Fernandez de Kirchner, ar trebui rebotezata Vaca Viva (vaca vie). Ori poate Vaca de aur. De ce? Conform estimarilor EIA, Vaca Muerta ar contine 16,2 miliarde barili de titei de sist si peste 8.700 miliarde m3 de gaz.


Incurcatele cai ale tehnologiei
12:04:50 PM
Doua stiri venite la mica distanta una de cealalta: prima, ca Microsoft a lansat o versiune de Outlook pentru Android (cea pentru IOS urmeaza sa apara, daca nu cumva a aparut intre timp). O a doua, provenind de pe blog-ul Wall Street Journal, sustine ca Microsoft intentioneaza sa devina actionar minoritar la Cyanogen.


VIDEO Real Madrid - Real Sociedad 4-1/ Benzema, gol de generic
12:00:00 PM
Condusa cu 1-0 inca din minutul 1 (gol marcat de Elustondo), Real Madrid a revenit spectaculos in meciul cu Real Sociedad (Primera Division, etapa cu numarul XX) si s-a impus cu 4-1. In urma acestui rezultat, "galacticii" au acumulat 51 de puncte (se afla pe primul loc in clasament, la patru distanta de rivala FC Barcelona).


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply