Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Mesajul lui Klaus Iohannis la Camera de Comert si Industrie Romano-Germana: Consolidarea cooperarii economice dintre Romania si Germania reprezinta o prioritate
3:57:29 AM
Klaus Iohannis a transmis, joi, un mesaj cu prilejul Receptiei de Anul Nou organizata de Camera de Comert si Industrie Romano-Germana, seful statului fiind reprezentat la eveniment de catre consilierul sau pentru politici economice, Cosmin Marinescu, care le-a transmis participantilor mesajul presedintelui: "La multi ani! pentru Camera de Comert si Industrie Romano-Germana, si felicitari pentru consecventa cu care reusiti sa va continuati proiectele. Ne bucuram, de fiecare data, atunci cand roadele activitatii dumneavoastra se inmultesc si ofera, astfel, pentru economia romaneasca, exemple de buna practica, nu doar sau in primul rand prin rezultate, ci mai ales prin metoda, implicare, seriozitate."


Google a avut o cifra de afaceri de peste 66 miliarde dolari in 2014
3:52:41 AM
?Google a terminat anul 2014 cu o cifra de afaceri de 66 miliarde dolari, cresterea de 19% fiind sub cea asteptata de analisti. Profitul net a depasit 14 miliarde dolari, dar nu a mai avut cresterea din trecut, investitiile facute de Google in centre de date si activitati anexe simtindu-se in bilanturile publicate. Google are in prezent 53.600 de angajati.


LIVE VIDEO TEXT Dezbaterea Cerul Unic European: un spatiu aerian eficient si performant
3:42:00 AM
Bilete mai ieftine, zboruri mai scurte, emisii de noxe mai putine. Ce alte efecte? Miza, aspectele cheie si implicatiile propunerii legislative "Cerul Unic European" sunt discutat de cele mai importante institutii si organizatii din domeniul aviatic din Romania si alte state membre UE, intr-un dialog cu eurodeputatul Marian-Jean Marinescu, Raportor al Parlamentului European pentru aceasta Propunere de Regulament. Evenimentul este organizat de Biroul de Informare al Parlamentului European si este transmis in direct vineri, 30 ianuarie 2015, incepand cu ora 10.30.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply