Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Economie

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Mesajul lui Moise Guran pentru publicitari: Finantand tabloidul, kitsch-ul, audienta indiferent cum a fost facuta, ati introdus un model social extrem de greu de schimbat, dar foarte usor de manipulat?
5:20:14 AM
"Alegand sa finantati tabloidul, kitsch-ul, GRP-ul, audienta, indiferent cum a fost ea facuta, ati reusit sa introduceti un model social extrem de greu de educat, extrem de greu de schimbat, dar foarte usor de manipulat", spune realizatorul radio si TV Moise Guran intr-un mesaj transmis publicitarilor. "Uitati-va la lumea in care traim. Daca va place, sa stiti ca este meritul dumneavoastra. Daca nu va place, de asemenea", spune el, in mesajul de multumire pentru un premiu pe care l-a primit, saptamana aceasta, de la IAA Romania, organizatie a industriei de comunicare.


Administratorul special al Hidroelectrica va fi Gabriel Dumitrascu, director in cadrul Departamentului pentru Energie
5:09:00 AM
Administratorul judiciar al Hidroelectrica, Remus Borza, a convocat pentru vineri, ora 15.00, Adunarea Generala a Actionarilor, ocazie cu care va fi numit noul administrator special al companiei. Contactat de HotNews.ro, Remus Borza a spus ca a fost propus pentru aceasta functie Gabriel Dumitrascu, fost sef al Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie (OPSPI), actual director in cadrul Departamentului pentru Energie. In calitate de administrator special va reprezenta statul, ca actionar majoritar, in cadrul procesului de insolventa a companiei.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply