Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Merkel nu e impresionata de covorul rosu intins la Londra
5:39:36 AM
Cancelara Angela Merkel s-a bucurat de cea mai calda primire facuta vreodata de un lider al Germaniei in Marea Britanie, istoria celor doua tari fiind mai degraba un lung stiri de conflicte si lupte pentru influenta in lume. In Camera Lorzilor, sub tabloul care infatiseaza infrangerea lui Napoleon la Waterloo in 1815 de catre (pentru o data) o alianta britano-germana, "doamna de fier" a Germaniei s-a adresat camerelor reunite ale parlamentului britanic.


?Ucraina: Banca centrala limiteaza la 1.000 euro/zi retragerile din banci
5:38:00 AM
Banca Centrala a Ucrainei a anuntat vineri ca a limitat la 15.000 hrivnia (1.095 euro) suma maxima ce poate fi scoasa zilnic din bancile tarii, in conditiile in care tara este in pragul falimentului, scrie AFP.


Curtea Constitutionala a decis ca este neconstitutionala prevederea din Legea Educatiei care le ofera posibilitatea sa devina titulare cadrelor didactice care au participat in ani anteriori la titularizare
5:29:00 AM
Curtea Constitutionala a decis ca sunt neconstitutionale dispozitiile din Legea Educatiei Nationale care prevad posibilitatea titularizarii cadrelor didactice care au participat la concursuri de titularizare in ani anteriori. Decizia a fost luata cu majoritate de voturi. Gabriel Ispas, secretarul general adjunct al Ministerului Educatiei Nationale, a declarat pentru HotNews.ro ca a "luat act de decizia Curtii Constitutionale" si ca asteapta motivarea deciziei. In ceea ce priveste situatia cadrelor didactice care si-au pregatit dosarele pentru a se titulariza, in baza notelor obtinute la concurs in anii anteriori, Ispas a declarat ca nu se poate "pronunta asupra chestiunii de fond pana in momentul in care vom vedea motivarea Curtii Constitutionale".


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply