Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Marea Britanie: A fost anuntata tehnica prin care vor fi creati copiii cu trei parinti
10:16:00 AM
Modalitatea prin care va fi reglementat procesul de creare al copiilor prin folosirea spermei si ovulelor de la trei oameni a fost anuntata in Marea Britanie. Proiectul va fi revizuit ca parte a unei consultari publice si ar putea intra in vigoare la sfarsitul anului 2014. Medicii spun ca acest proces ar ajuta la eliminarea bolilor debilitante si potential letale, care sunt transmise de la mama la copil.


STS recomanda utilizarea de software open-source si inasprirea securitatii IT in institutiile publice, in lipsa unei solutii la problema PC-urilor cu Windows XP
10:08:00 AM
Peste 75% dintre calculatoarele institutiilor publice din România care utilizeaza Windows XP nu suporta un sistem de operare superior datorita limitarilor hardware, se arata intr-un raspuns transmis HotNews.ro de Serviciul de Telecomunicatii Speciale (STS) care avertizeaza asupra riscului de securitate a datelor populatiei prin folosirea acestui sistem de operare, pentru care Microsoft va retrage suportul tehnic si de securitate in 8 aprilie 2014. STS recomanda folosirea de software open-source si inasprirea securitatii IT acolo unde se va folosi in continuare XP. Amintim ca in luna noiembrie Ministrul pentru Societatea informationala, Dan Nica, a anuntat ca poarta "un dialog accelerat" cu Microsoft pe aceasta problema, dar un rezultat nu a fost comunicat inca.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply