Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Sorin Oprescu: Proprietarul cladirii unde ne desfasuram activitatea nu vrea sa vanda imobilul
9:00:21 AM
Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat ca a evaluat cladirea in care isi desfasoara activitatea Primaria Capitalei  (pe splaiul Independentei), valoarea acesteia ridicandu-se la 13,5 milioane euro. Edilul a fost mandatat de Consiliul General sa cumpere cladirea, insa Oprescu a declarat ca proprietarul nu doreste nici sa vanda cladirea, nici sa prelungeasca contractul de inchiriere, astfel incat Primara sta deocamdata in aceasta cladire, din decembrie, fara contract.


Apple, Google si alte companii mari, chemate la Bruxelles pentru discutii pe tema aplicatiilor gratuit de instalat, dar contra-cost de utilizat
8:50:34 AM
Comisia Europeana discuta cu marile companii detinatoare de magazine de aplicatii web despre un model de business care a indus multa lume in eroare si a scandalizat oameni care s-au trezit cu facturi uriase. E vorba de fenomenul in-app purchase care iti permite sa instalezi gratuit o aplicatie, pentru ca apoi utilizarea ei sa poata fi posibila doar daca faci diverse achizitii. "Inducerea in eroare a consumatorilor este in mod evident un model de afaceri gresit, pe langa faptul ca se opune spiritului normelor UE in domeniul protectiei consumatorilor", spune comisarul european Viviane Reding.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply