Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Tariceanu anunta crearea unui comitet de initiativa pentru infiintarea Partidului Reformator Liberal
10:56:00 AM
Senatorul Calin Popescu-Tariceanu anunta crearea unui comitet de initiativa pentru infiintarea Partidului Reformator Liberal.


REPORTAJ Finante, dezbateri publice si cruci. Plus o vizita in biroul fostului ministru al Finantelor, acum gol
10:52:00 AM
Ce-ai facut cu fata de la Mediafax? Unde-ai trimis-o? zice Domnisoara_cea_Autoritara. In spate, unde s-o trimit? Venise la nu stiu ce conferinta si i-am spus ca nu stiu nimic. Sa mearga in la intrarea din spate, poate stiu aia, zice paznicul pe un ton mai aspru. Dupa care, intorcandu-se catre mine, mieros: Dumneavoastra? Eu de la presa, zic, e o dezbatere publica....Nu stiu de nicio dezbatere, isi recapata el tonul de ucrainean dur. Pai, zic, e pe site, anuntata pe pagina de Internet. Ceee...internet?, isi arata Paznicul mirarea ca si cum Internet era un sef mai mare al lui de care nu aflase inca. Intre timp, apare Domnisoara_cea_Autoritara cu fata de la Mediafax, recuperata.Ne ia pe amandoi si ne invita in camaruta de la parterul Ministerului. Pai, zic, nu putem urca? Ntzz, da ea din cap? De ce? E prea devreme, zice uitandu-se la ceas. Mai erau 30 de minute, de fapt. Intram in camarutza de la parter, apare un nenea care se recomanda "domnul LKJGHJF (adica neinteligibil) de la Comunicare", intre timp mai vine o televiziune, domnul LKJGHJ spune sec ca nu e voie sa se filmeze, noi intrebam de ce, el zice lkjhgffh, dar ca va intreba daca vor fi "oportunitati de imagini", noi ne facem cruce si ne asezam pe scaune.


?EXCLUSIV Marile mize ale UDMR in afara de ministere si de functii: Guvernul Ponta sa renunte la procesele cu primarii maghiari care au arborat steagul secuiesc. Plus inca doua solicitari delicate
10:47:00 AM


UDMR va stabili, sambata, la Targu Mures,  conditiile intrarii la guvernare alaturi de PSD, iar printre solicitarile referitoare la ministere si alte functii vor figura si alte revendicari de ordin politic, au declarat pentru HotNews.ro surse apropiate discutiilor. Potrivit acestora, exista o presiune interna mai ales din partea liderilor din Secuime ca UDMR sa solicite drept conditie pentru intrarea la guvernre renuntarea la procesele cu primarii maghiari care au arborat steagul secuiesc. O alta conditie ar fi ca Guvernul sa adopte un act normativ prin care sa li se permita autoritatilor locale sa adopte insemnele minoritatilor nationale. "Exista o presiune mare din partea primarilor din Harghita si Covasna. Anul trecut, doar in Harghita erau 70 de procese de prefect impotriva primarilor", au precizat sursele citate.


La Dacia au inceput negocieri pentru noul contract colectiv de munca. Compania se delimiteaza de un amplu protest organizat de Sindicat
10:45:56 AM
Conducerea Dacia si Sindicatul Automobile Dacia (SAD) au demarat Joi, 27 Februarie, negocieri pentru noul contract colectiv de munca (CCM), pe 2014, cel semnat anul trecut urmand sa expire pe 17 Aprilie, au declarat pentru 0-100.ro reprezentantii Dacia. Fara legatura cu aceasta negociere, Sindicatul a anuntat un amplu protest programat pentru data de 5 Martie, cu 10.000 de oameni, initiat pentru “sustinerea industriei auto”, insa Dacia nu se asociaza acestui demers si anticipeaza perturbari ale productiei pentru data respectiva.


Presedintia a sesizat CNA privind mai multe emisiuni de la Antena 3. Sanctiunea propusa, respinsa
10:40:39 AM
Presedintia a sesizat CNA in legatura cu mai multe emisiuni difuzate de Antena 3, in care "au fost lansate mai multe acuzatii defaimatoare si neadevarate" la adresa sefului statului, insa majoritatea membrilor Consiliului au votat, joi, impotriva aplicarii unei sanctiuni in acest caz. Sedinta CNA a fost presarata cu amenintari de chemare in judecata si acuzatii de partizanat politic, relateaza Mediafax.
  • Presedintele CNA Laura Georgescu, despre spoturile Antena3 "Mandatele lui Basescu, 10 ani de sclavie”: Va spun tot public ca, in 2010, intoarsa, dupa ce facusem doi copii, la serviciu, am primit cadou minus 25% din salariu. Realmente ma asociez tot public cu sclavul acestei tari, nu am alta sursa de venit decat salariul (...) Personal, am toata consideratia pentru serial, m-as bucura sa continue, pentru ca el face parte si din viata noastra


Victor Ponta: Seful ANAF ramane in functie cat timp are incasarile planificate. Pentru ianuarie sunt multumit
10:29:34 AM
Seful ANAF nu va fi schimbat din functie atat timp cat va indeplini planul de incasari la buget sau il va depasi, a declarat liderul PSD, premierul Victor Ponta, aratand ca este foarte multumit de activitatea ANAF pentru luna ianuarie, deoarece incasarile au crescut cu 9%, potrivit Mediafax.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply