Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Turcia, o noua inregistrare audio: Erdogan ii cere fiului sau sa nu accepte 10 mil dolari de la un om de afaceri, suma fiind considerata insuficienta
11:41:58 AM
Fragilizat de aparitia unei a doua interceptari telefonice compromitatoare, premierul turc Recep Tayyip Erdogan a inasprit joi tonul fata de liderul musulman Fethullah Gulen, pe care il acuza ca ar complota impotriva sa, provocandu-l sa se confrunte cu el la urne, in Turcia, scrie AFP.


Trei organizatii cer investigarea amenintarilor la adresa jurnalistilor
11:34:21 AM
Freedom House Romania si Expert Forum le "solicita autoritatilor sa investigheze de urgenta amenintarile si presiunile la adresa familiei directorului cotidianului 'Telegrama' din Ploiesti". Si ActiveWatch cere Inspectoratului Judetean de Politie Prahova sa identifice si sa sanctioneze "cele patru persoane care, in urma cu doua seri, l-au atacat si amenintat pe fiul directorului publicatiei prahovene Telegrama". Reactia celor trei organizatii vine dupa ce fiul unui ziarist din Prahova a fost amenintat ca i se va "lua gatul", daca tatal sau mai scrie despre Mircea Cosma (PSD), presedintele CJ Prahova, dupa cum a relatat site-ul de stiri locale Actualitatea Prahoveana.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply