Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Continental face noi teste in luna martie, pentru a elimina mirosul neplacut din zona fabricii de anvelope din Timisoara
6:26:31 AM
Grupul german Continental promite sa rezolve cat de curand problema mirosului foarte neplacut din jurul fabricii de anvelope din Timisoara, iar in martie va face noi teste cu noua instalatie-prototip. La fabrica a demarat productia de serie a anvelopelor de 20 de inci pentru masini de varf, iar numarul de angajati a trecut de 2.000, a spus pentru HotNews.ro seful fabricii, Klaus Ohlwein. Investitiile au totalizat 30 milioane euro la fabrica in 2013.


Ucraina, taramul fascistilor, al pro-europenilor sau al fanaticilor lui Lenin si Putin?
6:26:10 AM
Dupa imensa descatusare nervoasa si fizica din saptamanile trecute, cand adeptii "Maidanului" si fortele de ordine, fie ele "elita" Berkut sau simpli scutieri de duzina, s-au aflat fata in fata, s-au imbrancit, batut, stalcit si apoi chiar ucis cu munitie de razboi, acum Ucraina ar trebui sa treaca printr-o imensa usurare, cam asa cum se intampla dupa orice revolutie victorioasa. La fel am iesit si noi romanii anti-comunisti pe strazi dupa caderea regimului "rosu" sa ne bucuram de libertate, la fel au iesit libienii dupa ce au scapat de Gaddafi si irakienii eliberati din chingile lui Saddam Hussein.


Burse in Azerbaidjan pentru studentii romani. Ministerul Educatiei anunta ca Universitatea Khazar le ofera romanilor doua burse de studiu
6:22:59 AM
Universitatea Khazar din Republica Azerbaidjan, prima institutie de invatamant superior particulara din Caucazul de Sud, le ofera studentilor romani doua burse de studiu, pentru anul academic 2014-2015, anunta Ministerul Educatiei Nationale. Limba de studiu este engleza, iar bursa nu acopera cheltuielile de cazare si transport. Data limita pentru depunerea dosarelor este 31 mai 2014.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply