Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Fostul ministru al Apararii Victor Babiuc va fi eliberat conditionat
8:18:00 AM
Fostul ministru al Apararii Victor Babiuc, condamnat la doi ani de inchisoare in dosarul schimbului de terenuri dintre George Becali si MApN, va fi eliberat conditionat, a decis, vineri, Tribunalul Dambovita. Hotararea este definitiva. Babiuc a fost eliberat conditionat in decembrie anul trecut, dupa ce a executat opt luni de detentie, insa decizia a fost contestata atunci de procurori.


Bebelusii ai caror tati au varste inaintate prezinta riscuri mai mari de tulburari psihiatrice-studiu
8:07:00 AM
Bebelusii ai caror tati au varste inaintate prezinta riscuri mai mari de a suferi din cauza unor tulburari psihiatrice si de a intampina probleme in procesul de invatare, potrivit unui amplu studiu americano-suedez publicat, miercuri, in Statele Unite ale Americii. Cercetatorii au constatat o legatura foarte puternica intre varsta avansata a tatilor la data nasterii bebelusilor si un intreg evantai de patologii psihiatrice, precum autism, deficit de atentie, tulburare bipolara, schizofrenie, tentative de suicid si dependenta de droguri, dar si cu esecul scolar si rezultate slabe la testele de stabilire a coeficientului de inteligenta, relateaza Mediafax.


LIVEVIDEO Viktor Ianukovici sustine o conferinta de presa: Puterea a fost confiscata de nationalisti, pro-fascist. Parlamentul Ucrainei nu este legitim
8:07:00 AM
Presedintele demis al Ucrainei, Viktor Ianukovici, sustine o conferinta de presa, prima dupa ce a fost alungat din Kiev.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply