Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Calin Tariceanu e un domn: Surogatul pretins liberal al fesenismului etern
9:57:07 AM
Istoria Romaniei post-decembriste este una a necontenitelor schimbari de masti. Era in 2004 cand Cristian Preda nota faptul ca lipsesc biografii ale personalitatilor care si-au pus pecetea asupra vietii politice din Romania de dupa 1989. Intre acestea, ar fi necesara una a lui Calin Popescu-Tariceanu, figura proeminenta din grupul tinerilor liberali fondat de Horia Rusu si Dinu Patriciu, incurajati de Radu Campeanu si alti “seniori liberali”. In anii cand a fost premier, dl Tariceanu facea figura de personaj elegant, scrobit, distins si distant, un “boier” situat in alt univers retoric decat presedintele Traian Basescu. I se spunea, poate excesiv de malitios, Moliceanu.


Comertul ilicit, intre lege si realitate
9:52:44 AM
Recent, a fost republicata o lege uitata de mai toata lumea: Legea nr. 12/1990 privind protejarea populatiei împotriva unor activitati de productie, comert sau prestari de servicii ilicite, act in vigoare si pana acum, dar care s-a “revigorat” subit in 18.02.2014. Suprinzatoare nu ar fi republicarea unui act normativ destul de vechi, ci repunerea in actualitate a unor obligatii pe care comerciantii de astazi, daca nu le ignora, le incalca nonsalant si nepedepsit.


Primaria Capitalei va plati circa 5 milioane de lei pentru realizarea portalului de administratie locala
9:48:00 AM
Primaria Capitalei va plati circa 5 milioane de lei pentru realizarea "portalului de administratie locala", potrivit unui proiect adoptat joi de Consiliul General al Municipiului Bucuresti. Municipalitatea spune ca acest portal va reduce birocratia si va imbunatati relatia cu cetatenii.


webRelease: CourierPostal Services Forum 201:Strategii inovative si perspective de evolutie ale pietei interne de curierat si servicii postale
9:44:00 AM
Bucuresti, 27 Februarie 2013 ? GOVNET Conferences organizeaza prima conferinta din Romania dedicata exclusiv sectorului de curierat si servicii postale, unul dintre cele mai dinamice din piata si a carui dezvoltare a fost puternic accelerata in ultimii ani de avansul segmentului de comert online. Evenimentul sprijint de AOCR - Asociatia Operatorilor de Curierat din Romania, ARMAD - Asociatia Romana de Marketing Direct, ARMO - Asociatia Romana a Magazinelor Online si Posta Romana va avea loc Joi, 13 Martie 2014 la hotelul Athenee Palace Hilton din Bucuresti.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply