Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Simulari Bacalaureat 2014 Elevii de clasele a IX-a si a XII-a sustin luni simularea la Limba si literatura romana. Din ce materie vor fi testati elevii si la ce ora incepe simularea
3:39:00 AM
Simularile Bacalaureatului 2014 incep luni, 3 martie, cu simularea examenului de Limba si literatura romana - proba scrisa. Testarea va fi sustinuta de elevii claselor a XII-a, precum si de elevii claselor a XI-a, acestia din urma sustinand pentru prima oara o simulare a probelor de BAC. Accesul liceenilor in sali este permis pana la ora 8:30, iar simularea incepe la ora 9:00, cand se deschid plicurile sigilate cu subiectul multiplicat. Timpul destinat rezolvarii subiectelor la Limba si literatura romana este de 3 ore, iar elevii vor fi supravegheati de profesori de alta specialitate.
  • La clasa a XI-a, subiectele de la simularea de Limba si literatura romana nu vor contine teme precum textul dramatic postbelic, simbolismul sau autori ca George Bacovia, Lucian Blaga sau Tudor Arghezi.
  • La clasa a XII-a, din subiectele de simulare vor fi exceptate capitole precum reguli ale monologului, perioada postbelica sau autorii canonici Marin Preda, Nichita Stanescu, Marin Sorescu.


Din culisele summit-urilor europene de la apogeul crizei financiare: Negocieri dure si cum a atras Traian Basescu mania lui Nicolas Sarkozy, dupa ce s-a opus sanctionarii Greciei
3:24:00 AM
Summit-urile Uniunii Europene sunt o afacere "obositoare". Negocieri ce dureaza uneori toata noapte, multa cofeina si uneori, chiar paturi instalate pentru liderii epuizati. Amanunte surprinzatoare apar in cartea "Europa's Strippenzieher", sau "Cei care trag sforile in Europa", aparuta la Berlin pe 27 februarie sub semnatura a doi jurnalisti germani, ambii fiind corespondenti la summit-urile de la Bruxelles, scrie EUObserver.


Rata somajului a ramas in ianuarie la 7,3%. Ca numar, avem 730.000 de someri
3:23:31 AM
In luna ianuarie 2014, rata somajului in forma ajustata sezonier a fost estimata de Statistica la 7,3%, aflandu-se la acelasi nivel cu luna anterioara si in crestere cu 0,2 puncte procentuale fata de nivelul din ianuarie 2013. Numarul somerilor (in varsta de 15-74 ani), estimat pentru luna ianuarie din anul curent este de 730.000 persoane, in scadere fata de luna precedenta (732.000 persoane) si in crestere fata de aceeasi luna din anul precedent (708.000 persoane).


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply