Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Papa Francisc si-a anulat programul de vineri seara, din cauza unei usoare indispozitii
3:39:47 PM
?Papa Francisc si-a anulat o vizita prevazuta vineri seara la seminarul din Roma, din cauza unei "usoare indispozitii", a anuntat Vaticanul, intr-un comunicat preluat de AFP.


?INTERVIU Presedintele Comisiei de Comert International a Parlamentului European: Acordul de liber schimb ar oferi Uniunii Europene acces la energia ieftina americana si ar reduce dependenta de Rusia. Esecul negocierilor TTIP ar afecta mai mult UE decat SUA
3:12:00 PM
Presedintele Comisiei de Comert International (INTA) a Parlamentului European, socialistul portughez Vital Moreira, a declarat, intr-un interviu acordat HotNews.ro, la Strasbourg, ca Parteneriatul Transatlantic pentru Comert si Investitii (TTIP), negociat intre SUA si UE ar urma sa ofere Uniunii Europene acces la energia ieftina, inclusiv la gezele de sist, din America, reducandu-se astfel dependenta energetica a Europei de Rusia. Europarlamentarul socialist, care este si raportorul Parlamentului European pentru TTIP, considera ca un eventual esec al negocierilor pentru acordul transatlantic de liber schimb ar afecta mai mult Uniunea Europeana decat Statele Unite, in conditiile in care SUA au acces la doua oaceane, in timp ce Europa, numai la unul singur. Presedintele comisiei de de specialitate din PE se declara un sustinator al TTIP, insa a facut presiuni asupra guvernului socialist al Portugaliei pentru a face un studiu de impact privind viitorul acord asupra tarii sale. In privinta Romaniei, Vital Moreira considera ca Bucurestiul nu trebuie sa amestece discutiile asupra TTIP cu negocierile sale cu Washingtonul in privinta liberalizarii vizelor de America pentru cetatenii romani.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply