Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Economie

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Pe scurt: Antena 1 - amenda de 80.000 de lei pentru 16 emisiuni Acces direct. Reclama cu Smiley si Bartos, interzisa din cauza unor minori electrocutati
10:42:56 AM
CNA a amendat postul Antena 1 cu 80.000 de lei pentru 16 editii ale emisiunii "Acces direct", ce a incalcat reglementarile referitoare la limbaj si la protectia minorilor. Un spot Romtelecom in care Smiley si Pavel Bartos merg pe un tren aflat in miscare a fost interzis, dupa ce MAI a aratat ca ar fi crescut numarul copiilor electrocutati. Iar Liviu Mihaiu a cerut reluarea concursului pentru frecventele folosite pana anul trecut de Radio Guerrilla, dar CNA a amanat discutarea cazului.


Transgaz va avea un sediu secundar la Bruxelles
10:33:27 AM
Compania Transgaz va avea un sediu secundar la Bruxelles, potrivit unei hotarari luate de actionarii companiei in cadrul Adunarii Generale Extraordinare din 29 aprilie. Actionarii au aprobat infiintarea sediului secundar, fara personalitate juridica, la Bruxelles si au mandatat directorul general al companiei sa indeplineasca toate formalitatile si sa semneze toate documentele necesare, se arata intr-un raport transmis BVB.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply