Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Canada trimite in Romania sase avioane de vanatoare CF-18
9:23:28 AM
Canada trimite in Romania sase avioane de vanatoare CF-18, pentru a participa la o misiune internationala coordonata de NATO, transmite Journal de Quebec.


?VIDEO Google arata progresele pe care le-au facut masinile capabile sa se conduca singure si face teste extinse in traficul urban
9:20:07 AM
Masinile autonome cu care Google face teste de cativa ani au parcurs cateva mii de kilometri in oraselul Mountain View, iar compania spune ca progresele sunt mari fiindca automobilul poate detecta sute de obiecte care se misca simultan in traficul urban. Google spune ca masina poate recunoaste semnalizarile facute de cicilisti cand acestia vor sa schimbe directia.


Romania, pe primul loc in UE la recomandari judiciare primite de la OLAF, privind presupuse fraudari ale fondurilor si intereselor UE
9:14:41 AM
Autoritatile romane au primit, in anul 2013, 70 de recomandari judiciare din partea Oficiului European de Lupta Antifrauda (OLAF), cele mai multe din UE, insa in numai 10 cazuri s-a dispus punerea sub acuzare a unor persoane, releva bilantul OLAF pe anul 2013, publicat marti.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply