Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

CM Snooker: Programul sferturilor de finala
4:10:00 AM
Marti vor debuta partidele din sferturile Campionatului Mondial de Snooker de la Sheffield. Printre cei ramasi in cursa pentru trofeu se numara Ronnie O'Sullivan (campionul mondial en-titre), Mark Selby, Judd Trump si Shaun Murphy. Intra in material pentru a vedea programul sferturilor.


Cinci obiceiuri care va pot afecta sanatatea
4:01:00 AM
Se spune ca nicaieri nu e mai bine decat acasa, dar acesta este locul unde 65% dintre raceli si mai mult de jumatate dintre toxiinfectiile alimentare sunt contractate. Lucrurile pe care le faceti in fiecare zi in jurul casei au un impact major asupra sanatatii dumneavoastra, atat pe termen scurt, cat si pe termen lung. Care sunt cele mai comune activitati care va pot imbolnavi?


DREPT LA REPLICA: Ministrul Fondurilor Europene si cel al Transporturilor, precizari in legatura cu articolul privind criticile la adresa strategiei de autostrazi aprobata prin memorandum
3:58:00 AM
Ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici si Ministrul Transporturilor, Dan Sova au transmis o serie de precizari in urma articolului publicat duminica de catre HotNews.ro in care se arata ca strategia de autostrazi pe fonduri europene aprobata printr-un memorandum in Guvern a fost puternic criticata intr-un punct de vedere transmis de catre MFE. Vezi in text precizarile celor doi ministri.


Muzeul National de Istorie va organiza o expozitie despre cultura armeana si legaturile ei cu Romania
3:56:18 AM
Muzeul National de Istorie a Romaniei (MNIR) a anuntat semnarea unui memorandum privind organizarea expozitiei Patrimoniul Cultural Comun Romano-Armean, ce urmeaza a fi inaugurata la Bucuresti in cursul anului 2015. Expozitia va reuni documente esentiale privind istoria si cultura armenilor din Romania, din perioada cuprinsa intre secolele XV-XX, pastrate in colectiile publice si private din Romania, Armenia si alte tari.


Bayern Munchen - Real Madrid (21:45)/ Suntem mai aproape ca niciodata de finala Champions League - Carlo Ancelotti
3:55:00 AM
Bayern vrea sa intoarca rezultatul din mansa tur cu Real Madrid (0-1) si sa ajunga pentru a doua oara consecutiv in finala Champions League. "Suntem pregatiti, insa avem nevoie de suportul publicului", a declarat Josep Guardiola. Meciul Bayern Munchen - Real Madrid va fi in direct pe TVR1, Digisport 1, Dolcesport 1 si Livescore pe HotNews.ro de la ora 21:45.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply