Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Everest - Muntele conflictelor - Avalansa ucigasa a scos la iveala rivalitati, nemultumiri, ura si tristete
4:45:00 AM
Toata lumea este de acord ca nimic nu va mai fi la fel pe cel mai inalt varf al planetei dupa avalansa care a luat vietile a 16 ghizi nepalezi. Tragedia nu a lasat in urma doar durere, ci a dezvaluit si mai multe conflicte care acum s-au reaprins. Serpasii sunt suparati pe autoritati, dar si pe occidentalii care fac bani grei si ii trateaza prost. Ba mai mult, si intre generatiile de serpasi au iesit la iveala neintelegeri ce reflecta diferentele de gandire intre cei tineri si cei maturi. Intra in articol pentru a citi despre bani, orgolii, mituri si temeri pe muntele Everest.


Sanctiuni fara colti: Seful Rosneft, Igor Secin, sanctionat de SUA, lipseste de pe lista UE?
4:42:00 AM
Uniunea Europeana a publicat, marti, in Juranlul Oficial, lista celor 15 oficiali rusi si ucraineni asupra carora a aplicat sanctiuni incluzand inghetarea activelor, pe fondul crizei din Ucraina, insa de pe lista UE lipseste seful companiei ruse petroliere Rosneft, Igor Secin. Rosneft, compania condusa de Igor Secin, are relatii de afaceri cu mari companii europene precum British Petroleum sau Shell, care depind de bunavointa Kremlinului pentru a-si continua business-urile extrem de profitabile in Rusia. De altfel, in interiorul UE exista mai multe tari care se opun din rasputeri impunerii de sanctiuni dure Rusiei (Germania, Cipru, Spania), motivul fiind dat de dependenta de fluxurile de resurse si capital dinspre Moscova spre continent.


Gigi Becali a iesit din inchisoare si si-a inceput munca la Academia lui Hagi: Are birou si telefon mobil
4:33:32 AM
Gigi Becali, condamnat la 3 ani si jumatate din inchisoare si incarcerat la penitenciarul Poarta-Alba, a inceput de luni sa lucreze la Academia de fotbal a lui Gica Hagi, nasul finantatorului din Pipera, scrie Gazeta Sporturilor. Finantatorul Stelei are un birou propriu si detine functia de supraveghetor. De luni pina vineri, el pleaca de la penitenciar la ora 7:00 si revine inainte de ora 17:00, scrie GSP.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply