Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Studiu IAA Romania: Doar o treime dintre furnizorii media, clienti si agentii prevad o crestere a publicitatii in 2014. Digitalul - crestere sigura
10:45:00 AM
La un an de la ordonanta care a schimbat regulile din publicitatea TV, aproape 30% dintre companiile care cheltuie bani pe publicitate cred ca industria de marketing si comunicare se indreapta intr-o directie gresita din punct de vedere al relatiilor comerciale. Peste jumatate dintre agentii si 40% din media cred acelasi lucru, potrivit unui studiu al organizatiei IAA Romania, ce aduce laolalta clientii de publicitate, agentiile si media. Majoritatea respondentilor la studiu cred ca eficienta si creativitatea in publicitate scad, iar mai toti vorbesc despre o stagnare sau scadere a pietei in 2013 si o stagnare/crestere usoara in 2014, digitalul fiind singura zona de crestere certa, potrivit studiului consultat in detaliu de HotNews.ro.


Varianta autohtona a scutirii impozitului reinvestit
10:41:00 AM
Profitand de vacanta de 1 mai (oficializata in anul 1889 drept ziua internationala a muncii in cadrul unui congres al Internationalei Socialiste in cinstea protestelor sindicale din SUA, dar care, in mod ironic, nu este sarbatorita oficial in SUA), capitalistii ce detin intreprinderi autohtone ar putea fi tentati sa isi reanalizeze planurile de investitii.


KPMG: Polita de asigurare de 10 milioane de euro depusa de Oltchim la ASTRA Asigurari nu confirma un eveniment asigurat
10:36:22 AM
Dosarul de despagubire inaintat de administratorii judiciari ai Oltchim S.A (in insolventa) nu indica un eveniment asigurat, produs in intervalul asigurat si care sa descrie si sa cuantifice vreunul dintre prejudiciile acoperite de polita de asigurare a raspunderii civile emisa de ASTRA SA, spune administratorul special al Societatii Asigurare-Reasigurare ASTRA S.A., KPMG Advisory SRL. Oltchim ar fi avut incheiata la Astra o polita de asigurare de raspundere profesionala pentru managerii sai, care prevede ca asiguratorul plateste in caz de culpa manageriala constatata un maxim de 10 de milioane de euro, a declarat pentru HotNews.ro Gheorghe Piperea, administratorul judiciar al Oltchim.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply