Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

FMI sustine ca Rusia a intrat in recesiune
6:48:43 AM
Fondul Monetar International si-a redus miercuri estimarile de crestere pentru Rusia, din cauza riscurilor geopolitice legate de criza din Ucraina si a escaladarii sanctiunilor impuse de SUA si aliatii sai, avertizand ca Rusia a intrat deja in recesiune, transmite Reuters, citat de Agerpres. Economia rusa ar urma sa creasca cu 0,2% in acest an si cu 1% anul viitor, a declarat miercuri seful misiunii FMI in Rusia, Antonio Spilimbergo. Precedentele estimari de crestere ale FMI pentru Rusia prevedeau un avans de 1,3% pentru 2014 si o crestere de 2,3% pentru 2015.


Proiectul Legii securitatii cibernetice a Romaniei: Furnizorii de servicii de internet risca amenzi de pana la 5000 lei daca nu-si notifica, de indata, clientii in cazul incidentelor sau atacurilor cibernetice
6:40:00 AM
Detinatorii de infrastructuri cibernetice, furnizori de servicii de internet, au obligatia de a-si notifica, de indata, clientii, persoane de drept public si privat, in  situatiile in care sistemele informatice utilizate de acestia au fost implicate in incidente sau atacuri cibernetice si de a dispune masurile necesare in vederea restabilirii conditiilor normale de functionare, potrivit proiectului Legii securitatii cibernetice a Romaniei, discutat miercuri in sedinta de Guvern. Nerespectarea acestei obligatii constituie contraventie si se va pedepsi cu amenda de la 500 la 5000 de lei. Cheltuielile firmelor private legate de executarea dispozitiilor acestei legi vor fi deductibile fiscal in conditiile si cuantumul stabilit de Ministerul Finantelor Publice.


Directorul general al Transgaz a fost platit cu peste 1 milion de lei intr-o jumatate de an
6:39:24 AM
Actionarii transportatorului de gaze Transgaz au luat act pe 28 aprilie de raportul Comitetului Consultativ de Nominalizare si Remunarare cu privire la remuneratiile acordate administratorilor si directorilor in 2013. Potrivit acestui raport (vezi documentul atasat), directorul general, Petru Vaduva, a fost primit peste un milion de lei, in conditiile in care a fost numit in aceasta functie in iunie 2013. Remuneratia fixa a acestuia este de 24.224 lei brut lunar. La aceasta suma se adauga o remuneratia variabila anuala formata din doua bonusuri: unul de 135.821 lei (net) si altul de 801.272 lei (brut).


Alpinistul Horia Colibasanu a escaladat varful Shisha Pangma (8.027 metri) si se indreapta spre Everest
6:34:00 AM
Alpinistul roman Horia Colibasanu a atins miercuri varful Shisha Pangma (8.027m) din Himalaya, Tibet, la ora 9.00, ora Romaniei. Desi este cel mai mic "optmiar, varful este periculos, avand o rata a mortalitatii de 8,3% – de trei ori mai mare decat pe Everest. Romanul, insotit de slovacul Peter Hamor are ca obiectiv al expeditiei ascensiunea varfului Everest, pe ruta nordica.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply