Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Washington Post il ataca dur pe Gigi Becali: El este cel mai jignitor patron de club din lume - un fost cioban, devenit mogul de terenuri
8:57:34 AM
Editorialistul Ishaan Tharoor a scris, pe blogul cotidianului Washington Post, ca din pacate cel mai jignitor patron de club din lume nu este proprietarul echipei de baschet LA Clippers, Donald Sterling, implicat intr-un scandal rasist, ci finantatorul FC Steaua Gigi Becali.


De ce au fost invitati liderii partidelor din Romania la Ambasada SUA de la Bucuresti
8:52:00 AM
Mai multi lideri ai principalelor partide din Romania au fost invitati in aceasta dupa-amiaza la Ambasada SUA din Romania pentru o intalnire cu un oficial american, au declarat pentru HotNews.ro surse politice. Biroul de diplomatie publica al Ambasadei a confirmat informatia, explicand pentru HotNews.ro ca "Asistentul adjunct al secretarului de stat pentru Europa si Eurasia Hoyt Yee se afla la Bucuresti in data de 29 aprilie 2014 pentru o vizita de rutina in regiune. El se intalneste cu diversi lideri romani pentru a discuta aspecte referitoare la relatiile bilaterale si parteneriatul strategic." Hoyt Lee este adjunctul Victoriei Nuland, asisentul secretarului de stat american.
Vom reveni cu detalii


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply