Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Economie

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Finantarea in agricultura, o dragoste neimpartasita intre bancheri si fermieri
3:47:00 AM
Unii nu vor sa riste, ceilalti au nevoie de bani pentru a-si dezvolta afacerea, traiul si in final, economia. Este vorba despre bancheri si fermieri. Unii au potentialul de a ridica economia, de a reduce importurile si dependenta de alimente provenite din alte state, ba chiar de a alimenta alte tari europene, iar ceilalti sunt bancherii. Cand vine vorba despre relatia dintre cele doua parti, bancherii invoca lipsa limbajului comun.  "Relatia dintre finantatori si fermieri este ca o dragoste neimpartasita si asta pentru ca nu se gaseste limbajul comun", a declarat Robert Maftei, sales manager in cadrul Unicredit Leasing, la o conferinta de specialitate.


Statistica: In economie opereaza peste 31.600 de grupuri de firme controlate din strainatate. Germania, Italia si Olanda conduc in top
3:38:00 AM
Statistica a numarat in tara noastra 37.407 grupuri de firme, din care 5.689 de grupuri rezidente si 31.718 de grupuri de companii multinationale (102 controlate din interior, respectiv 31.616 controlate din strainatate), potrivit datelor furnizate miercuri dimineata. Majoritatea grupurilor de firme rezidente sunt constituite din doua sau trei companii. Circa  15% din grupurile de companii identificate in Romania erau rezidente,  iar cea mai mare parte a lor isi desfasoara activitatea in comert, industria prelucratoare sau constructii, mai spun statisticienii.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply