Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Sefa CNA, Laura Georgescu: Cine afirma ca urmeaza sa reglementeze Internetul trebuie mai intai sa reglementeze Cosmosul
9:47:42 AM
"Oricine afirma ca urmeaza sa reglementeze Internetul trebuie mai intai sa reglementeze Cosmosul", spune presedintele CNA, Laura Georgescu, intr-o declaratie de presa transmisa miercuri ca reactie la declaratiile facute zilele trecute de Narcisa Iorga, membru al Consiliului, referitoare la o presupusa incercare de reglementare a Internetului sprijinita de sefa acestui for. Potrivit Laurei Georgescu, "informatiile vehiculate in ultimele zile referitoare la "pericolul" in care ar urma sa intre "libertatea de expresie pe Internet" s-au bazat pe distorsionarea de catre doamna Narcisa Iorga, membru al Consiliului, a unei informari facute in sedinta publica a CNA".
  • Vezi in text declaratia integrala a Laurei Georgescu


PNL depune motiunea de cenzura in perioada 12-18 mai
9:41:50 AM
Partidul National Liberal a finalizat textul motiunii de cenzura, urmand ca in perioada 12-18 mai sa o depuna pentru declansarea procedurilor parlamentare de prezentare, dezbatere si supunere la vot, anunta Eugen Nicolaescu, vicepresedinte al PNL, intr-un comunicat.


INTERACTIV Peisaje si locuri spectaculoase in muntii Fagaras si Bucegi
9:35:00 AM
Masivele Bucegi si Fagaras sunt doua din zonele montane din tara noastra care ofera printre cele mai spectaculoase peisaje: de la inaltimile si lacurile glaciare din Fagaras, pana la platourile intinse si vaile ascunse din Bucegi. Intra in articol pentru un story-map cu fotografiile realizate de un pasionat in anii '80 si '90, perioada de glorie a excursiilor montane.


Cum a ajuns Marian Vanghelie sa faca legea in Consiliul General al Capitalei si ce decizii s-au luat dupa trecerea PNL in opozitie
9:31:00 AM
Alianta USL din Consiliul General al municipiului Bucuresti s-a destramat oficial. In sedinta de marti, PNL a trecut in opozitie alaturi de PDL, iar PSD a format o noua majoritate alaturi de PP-DD si PC. Negocierile politice ale PSD cu celelalte partide au avut loc sub atenta supraveghere a lui Marian Vanghelie, primarul PSD al sectorului 5. Acesta a stat pana aproape de finalul sedintei de Consiliu General pe holurile primariei Capitalei si a discutat cu consilierii de la diverse partide, incercand sa-i "racoleze". Doi consilieri, unul de la PDL (Lucian Iliescu) si unul de la PNL (Marcel Nicolaescu) au trecut in tabara adversa. In plus, inca din prima sedinta de consiliu cu noua majoritate, interesele PSD si PC pe plan local au fost puse in prim plan, alesii locali schimband o parte dintre consiliile de administratie la RADET si la RATB, doua regii care au anual pe mana un buget de peste un miliard de lei.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply