Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Economie

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Germania: Mii de manifestanti Blockupy au inconjurat sediul BCE din Frankfurt. Politia a instalat un sistem de securitate in jurul cladirii BCE,
7:35:56 AM
Mii de demonstranti ai miscarii anticapitaliste Blockupy au blocat, vineri, strazile din jurul sediului Bancii Centrale Europene (BCE) din Frankfurt, Germania, pentru a protesta impotriva rolului bancii in reducerile de cheltuieli guvernamentale in intreaga Europa, decise in contextul crizei economice, informeaza Reuters si Associated Press, citate de Agerpres.


Parlamentari germani ii cer lui Mario Draghi sa se prezinte in fata Curtii Constitutionale
7:33:27 AM
Membrii coalitiei politice la putere in Germania doresc ca presedintele Bancii Centrale Europene (BCE), Mario Draghi, sa se prezinte personal in fata Curtii Constitutionale germane la 11 iunie pentru a prezenta pozitia institutiei sale privind salvarea euro, scrie vineri cotidianul Handelsblatt, relateaza AFP, citat de Agerpres.


Proiect: Un zilier ar putea primi minim 4,44 lei/ora pentru munca prestata
7:29:00 AM
Cuantumul remuneratiei brute orare negociate pentru un zilier nu poate fi mai mic de 4,44 lei, pana in iunie 2013, urmand ca, de la 1 iulie, plata pe ora sa creasca la 4,74 lei, potrivit unui proiect de Lege publicat de Ministerul Muncii, citat initial de Agerpres. Ministerul Muncii mentioneaza ca aceste valori urmaresc protectia nivelului minim al veniturilor zilierului care nu poate fi mai mic de valoarea/ora stabilita pentru salariul de baza minim brut pe tara garantat in plata. De asemenea, plata pe ora nu poate fi mai mare de 10 lei/ora.
Citeste in atasament proiectul de lege integral si expunerea de motive


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply