Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Antena 3: Seful Antena 1, Sorin Alexandrescu, a fost dus la DNA
8:46:00 AM
Directorul general al Antena 1, Sorin Alexandrescu, a fost condus la sediul DNA in aceasta dimineata, anunta Antena3.ro. Potrivit sursei citate, Alexandrescu a fost dus la DNA "in urma unei operatiuni de forta declansata de DNA", "sub pretextul unor simple audieri". Antena 3 sustine ca "pe parcursul intrevederii, calitatea sa de martor a fost brutal transformata in cea de invinuit".
in curs de actualizare


Roland Garros: Victor Hanescu s-a calificat in turul III
8:42:00 AM
Victor Hanescu s-a calificat in turul trei de la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului, jucatorul roman trecand de Dmitry Tursunov, din Rusia.


Cum s-a produs diferentierea subiectelor de BAC la Matematica, Fizica si Chimie pentru liceele slab cotate si de ce nu se schimba diploma de bacalaureat
8:41:00 AM
Elevii de la liceele Tehnologice, cu cele mai slabe rezultate la sesiunile de bacalaureat, potrivit statisticilor de pana acum, vor avea la bacalaureatul din 2013 subiecte diferite de ale celorlalti elevi la materiile mai dificile. Cum s-a ajuns la aceasta schimbare, care ar putea conduce la schimbari majore in rata promovabilitatii la BAC anul acesta? Printr-o miscare discreta a fostului ministru al Educatiei, Ecaterina Andronescu, facuta in plina criza politica in vara anului 2012.
  • Citeste in articol mecanismul prin care elevii de la liceele slab cotate au primit cadou subiecte diferite la bacalaureatul 2013


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply