Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Two-pack, pachetul legislativ care intareste disciplina bugetara in zona euro, a intrat in vigoare
8:32:01 AM
Doua reglementari care vizeaza imbunatatirea guvernantei economice si intarirea supravegherii bugetare a zonei euro, denumite "two-pack", au intrat joi in vigoare, scrie AFP. Romania este si ea parte a acestor reglementari.


Traian Basescu: Romania, candidat serios la intrarea in zona euro la orizontul anilor 2016-2017. / Competitivitatea Europei scade, o Europa care nu este suficient de integrata nu are sansa sa fie competitiva in lumea globala
8:29:00 AM
Romania va putea fi un candidat serios la intrarea in zona euro "n 2-3-4 ani", la "orizontul anilor 2016-2017", iar o Europa care nu este suficient de integrata nu va avea sanse sa faca fata competitivitatii globale, a declarat, joi, presedintele Traian Basescu, la evenimentul "Zece ani de companii italiene in Romania", organizat de Confindustria Romania. "Este credinta mea ca in aceasta evolutie accelerata catre globalizare, guvernele sunt astazi in situatia de a culege efectele globalizarii. Am convingerea ca in 15 ani, in 20 de ani, si Maltei, si Romaniei, si Germaniei le va fi la fel de greu sa faca fata globalizarii daca vor decide sa actioneze separat in aceasta lume globalizata. Europa trebuie sa fie cat mai integrata, cu respect deplin pentru identitatea fiecaruia, pentru traditii. Nu politicienii au creat procesul de globalizare,  ci companiile multinationale. Nu politicienii au capacitatea sa gestioneze efectele globalizarii, ci marile firme, oamenii de afaceri. Politicienilor le ramane sa gestioneze protectia sociala", a afirmat seful statului.


Gheorghe Mustata, liderul galeriei echipei Steaua, ridicat de politisti dupa ce ar fi batut mai multe persoane
8:27:00 AM
Liderul galeriei echipei de fotbal Steaua, Gheorghe Mustata, este audiat la Sectia 16 Politie, dupa ce miercuri noapte ar fi batut, impreuna cu doi nepoti, mai multe persoane, victimele fiind salvate dupa interventia fortelor de ordine, informeaza Mediafax.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply