Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Smeeianu dixit: In contextul vehicularii in mass-media a unor informatii incorecte, precizam: remuneratia neta a Dir.General al Postei Romane este de 5.000 Euro lunar. Pentru participarea la sedintele Consiliului de Administratie se adauga o indemnizatie de 1.000 Euro (net)
5:43:53 AM
"In contextul vehicularii in mass-media a unor informatii incorecte, referitoare la nivelul remuneratiei domnului Ion Smeeianu, Directorul General al Companiei Nationale Posta Romana, facem urmatoarele precizari: remuneratia neta a Directorului General al Postei Romane este de 5.000 Euro lunar. Pentru participarea la sedintele Consiliului de Administratie, ca membru neexecutiv,
se adauga o indemnizatie de 1.000 Euro (net)", se arata intr-un comunicat de presa trimis HotNews de conducerea Postei, joi la pranz.


Ponta si Adrian Nastase, la sala de sport a clubului Dinamo, condus de Ionut Negoita, fratele primarului Sectorului 3, Robert Negoita
5:43:00 AM
Premierul Victor Ponta, vicepremierul Liviu Dragnea, ministrul de Interne Radu Stroe si Adrian Nastase au participat joi la ceremonia de aniversare a 65 de ani de existenta a Clubului Sportiv Dinamo Bucuresti.


Orice vrei sa vinzi pe net, ai ce invata la ICEEfest de la PayPal, Google sau Facebook
5:41:00 AM
Pe langa subiectele legate de continutul video, social media, creativitate, gaming, mobile sau marketing digital si zona de e-commerce va fi puternic reprezentata la ICEEfest. In prima zi, cei interesati de domeniu au la dispozitie un training si o sesiune de prezentari care cuprind experiente relevante in performance marketing adunate de companii precum Google, Foresview, iLeo, 8Team dar si de clienti precum ING Bank.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply