Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Medic din Dolj, condamnat la trei ani de inchisoare cu executare pentru luare de mita
6:37:37 AM
Un medic de origine araba de la Spitalul Orasenesc Segarcea, trimis in judecata pentru luare de mita, dupa ce a primit bani de la paciente, pentru a le face intreruperi de sarcina, a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu executare de Tribunalul Dolj, transmite Mediafax, citand portalul Tribunalului Dolj.


Agonia elefantului
6:32:00 AM
"Asistam la primul schimb brutal de generatii in interiorul unui sistem putred de putere, care include politica in combinatie cu presa si afacerile plus zona sulfuroasa a serviciilor. Transferul de putere se face, exact cum spune Vantu: fara mama, fara tata, fara prizonieri. Gruparile vechi sunt inlocuite in forta de cele noi - pleaca Vantu-Geoana, vine Ghita-Ponta -  intr-un razboi presarat cu amenintari, santaje si tentative de take-over dupa model rusesc. In acest sistem, oamenii nu valoreaza nimic, sunt simple unelte, bune de folosit, de dispretuit si de omorat - la propriu sau simbolic -  cand incep sa te incurce". Cu acest pasaj incheiam un editorial scris in aprilie 2011, intitulat Portretul golanului la tinerete si la batranete. Episodul Voiculescu - Teszari este continuarea procesului de schimb de generatii inceput cu neutralizarea lui SOV si inlocuirea lui cu tanarul SAG.


Referatul DNA in cazul Sorin Alexandrescu: Directorul Antenei 1 ar fi incercat sa santajeze o companie de cablu pentru un castig de 7,2 milioane de euro. Denuntatorul: Aveti un pic de suflet, puneti-va in situatia mea! Am doi copii, domn'e!
6:29:00 AM
Referatul procurorilor DNA in cazul Sorin Alexandrescu, remis presei, arata ca directorul Antenei 1 ar fi incercat sa santajeze o companie de cablu pentru un castig de 7,2 milioane de euro. Referatul remis presei este anonimizat, fiind inlaturate numele persoanelor presupus santajate si ale denuntatorilor.
Vezi referatul atasat


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply