Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Economie

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

MOL Romania investeste 10 milioane de euro intr-un depozit de produse petroliere, la Giurgiu
7:46:06 AM
Compania MOL Romania a finalizat prima faza de constructie a terminalului de produse petroliere de la Giurgiu, se arata intr-un comunicat al companiei petroliere. Potrivit acestuia, proiectul presupune construirea unui depozit nou, cu o capacitate utila de 7.000 de metri cubi, in urma unei investitii totale de aproximativ 10 milioane de euro.


Varujan Vosganian: FMI a spus ca Oltchim trebuie lichidat, a dat o sentinta de condamnare la moarte. Noi vrem sa promovam redresarea
7:41:26 AM
Ministrul economiei, Varujan Vosganian, considera ca Oltchim trebuie sa mearga pe calea redresarii, in ciuda opiniei diferite ale organismelor internationale. Potrivit ministrului, FMI a cerut lichidarea companiei. "Asadar era o sentinta de condamanare la moarte", a adaugat Vosganian. Acesta a precizat ca a fost aleasa, impreuna cu administratorii judiciari, solutia redresarii deorarece Oltchim este unul dintre jucatorii importanti din domeniul sau. In paralel cu rederesarea, Ministerul Economiei pregateste un nou proces de privatizare. In aceste conditii, luni, 3 iunie, va fi publicat un anunt prealabil de oferta pentru Oltchim.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply