Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Tatonari pentru viitoarele functii de conducere in UE. Viviane Reding o vede pe presedintele Lituaniei, Dalia Grybauskaite, drept candidat perfect pentru presedintia Consiliului European
5:17:22 AM
Dalia Grybauskaite, presedintele Lituaniei, este un "candidat perfect" pentru cele mai inalte functii europene, a declarat comisarul european pentru Justitie, Viviane Reding, citata de presa lituaniana. Reding a confirmat discutiile de culise de la Bruxelles privind sansele ca Dalia Grybauskaite sa preia postul detinut acum de Herman Van Rompuy la finalul mandatului sau, in 2014. Dalia Grybauskaite tocmai a facut un gest politic major prin demiterea ministrului Economiei pentru ca a calatorit cu un avion platit de bani privati.


Adriana Saftoiu, la RFI: Ar fi absurd ca Paleologu sa fie exclus, in schimb Preda si Baconschi denigreaza constant PDL!
5:13:35 AM
Cristian Preda si Teodor Baconschi sunt mult mai "fiorosi" cu propriul partid decat cu USL. O spune, la RFI, purtatoarea de cuvant a PDL, Adriana Saftoiu. Ea considera ca ar fi "absurd" ca Theodor Paleologu sa fie exclus din partid. Saftoiu mai afirma ca Alin Popoviciu a facut "exces de zel" cand a spus ca va cere excluderea celor care ataca zilnic PDL.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply