Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Cazul santajului Antena-RCS: Cum a inlocuit Antena un subiect aparent real de investigatie de presa cu promo-uri neonorate si povesti colaterale despre operatorul de cablu
12:12:32 PM
Obiectul acuzatiilor de santaj aduse sefului Antena 1, Sorin Alexandrescu, este un contract aparent dubios intre RCS&RDS si o afacere personala a lui Mitica Dragomir, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal. Contractul s-a suprapus partial cu afacerea de peste 100 de milioane de euro intre LPF si consortiul RCS-Antena (mai tarziu, doar RCS), pentru drepturile Ligii 1. Potrivit referatului DNA in cazul lui Sorin Alexandrescu, Antena a anuntat subiectul pe post, dar a folosit informatia propriu-zisa - de altfel, de real interes pentru public - in alte scopuri. Pana cand, in ziua retinerii lui Alexandrescu, povestea a explodat in presa prin intermediul Grupului de Investigatii Politice al lui Mugur Ciuvica.
  • HotNews.ro prezinta, in oglinda, informatiile aparute despre contractul dintre RCS si firma lui Mitica Dragomir si ce au relatat despre RCS canalele trustului Intact in ultimele doua luni, perioada in care, potrivit DNA, s-a desfasurat presupusul santaj.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply