Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Investigatie Consiliul Concurentei: Comisioanele interbancare aplicate in Romania la carduri, cele mai mari din Europa
7:25:54 AM
Comisioanele interbancare aplicate in Romania la tranzactiile cu carduri in sistemele VISA si MasterCard sunt printre cele mai mari din Europa, reiese dintr-o investigatie sectoriala desfasurata de Consiliul Concurentei pe piata serviciilor de plati bancare, a anuntat joi institutia, citata de Mediafax.


Ministerul Educatiei anunta ca a deblocat 50 de milioane de lei pentru decontarea transportului elevilor navetisti
7:19:00 AM
"In urma discutiei de joi, 30 mai, dintre premierul Victor Ponta, ministrul Educatiei Nationale, Remus Pricopie, si ministrul delegat pentru buget, Liviu Voinea, s-au identificat solutii pentru suplimentarea fondului destinat platii transportului elevilor navetisti, cu inca 20 de milioane de lei", anunta Ministerul Educatiei printr-un comunicat de presa. Ministerul precizeaza ca saptamana trecuta a deblocat o prima transa, de 30 de milioane de lei. Suma de 30 milioane de lei "reprezinta 40% din suma pe care trebuie sa o platim la zi" elevilor care fac naveta la scoala, a declarat marti ministrul Remus Pricopie.


ASF nu va plati nicio compensatie in cazul intreruperii mandatului membrilor conducerii inainte de termen. Seful ASF are un salariu de 14.000 de euro/luna
7:17:55 AM
Autoritatea de Supraveghere Financiara - ASF nu a platit niciun salariu compensatoriu membrilor conducerii CNVM, CSSPP, CSA. Compensarea acestora s-a facut pana la data infiintarii ASF, pe baza contractelor avute cu fostele autoritati. In plus, ASF a redus la zero lei eventualele plti compensatorii in cazul intreruperii mandatului membrilor conducerii inainte de termen Autoritatea de Supraveghere Financiara functioneaza incepand cu data de 29 aprilie 2013 prin preluarea si reorganizarea tuturor atributiilor si prerogativelor fostei Comisii Nationale a Valorilor Mobiliare (CNVM), Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) si Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP).


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply