Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Economie

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Complexul Energetic Oltenia, intr-un drept la replica: Compania este discriminata de ANRE si Transelectrica, deoarece plateste cea mai mare taxa de injectie in reteaua energetica din Romania
1:13:00 PM
Complexul Energetic Oltenia a reactionat in urma articolului publicat pe HotNews.ro, cu titlul „Gigantul energetic CE Oltenia si Guvernul: O poveste despre presiuni sociale, facilitati guvernamentale, ineficienta si vanzari sub pretul de productie", considerandu-l un articol de denigrare a companiei. Printr-un drept la replica transmis HotNews.ro, Complexul Energetic Oltenia sustine ca nu cere facilitati din partea autoritatilor, ci "a cerut ca toti producatorii sa fie tratati in mod egal". Mai sustine si ca este discriminata de reglementatorul pietei-ANRE si de Transelectrica. Vezi in text documentul integral al CE Oltenia, exact asa cum a fost redactat.


OTP Bank va anunta oficial miercuri preluarea operatiunilor Millennium Bank in Romania
1:04:45 PM
Miercuri, inalti oficiali ai bancii ungare OTP (sinonimul maghiar al CEC Bank-ului nostru) vor anunta in cadrul unui eveniment festiv preluarea operatiunilor locale ale Millennium Bank, portughezii nereusind sa isi concretizeze proiectul ambitios cu care au venit in Romania in 2007. In cei 6 ani de operatiuni in Romania, Millennium a inregistrat doar pierderi, astfel ca actionarii au decis anul trecut sa o scoata la vanzare. De cealalta parte, OTP isi consolideaza astfel pozitia in sectorul bancar, cele doua banci disputandu-si pozitia a 14-a si a 15-a in sistemul bancar la finele anului trecut (dupa activele detinute) si cumuland o cota de piata de 2,7%.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply