Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Termocentrala Doicesti a fost vanduta cu 60,8 milioane lei firmei European Energy Communications SRL
12:34:30 PM
Termocentrala Doicesti, un activ al Termoelectrica, societate aflata in lichidare, a fost adjudecata in cadrul unei licitatii cu strigare, la pretul de 60.895.742,95 RON (la care se adauga TVA), de catre societatea European Energy Communications S.R.L, informeaza Musat & Asociatii Restructuring & Insolvency, in calitate de lichidator al Termoelectrica S.A.Adjudecarea a avut loc in cadrul licitatiei cu strigare, din data de 25.07.2014, organizata incepand cu ora 14:00, la sediul Termoelectrica SA. FEuropean Energy Communications este controlata de European Communications SRO, din Cehia, administrator fiind Tamara Lysenko, cetatean ucrainean, informeaza Economica.net.


Stegarul Dac s-a intors pe strazile Bucurestiului cu un grup de manifestanti: Jos Basescu/ Iesi afara, javra ordinara! Jos hotia din tara. Delegatii PSD se reuneau la Craiova, pentru anuntul oficial al candidaturii lui Victor Ponta pentru Cotrceni
12:25:00 PM
Un grup de 15 manifestanti, condus de Cezar Avramuta, supranumit de presa drept "Stegarul Dac", a iesit marti seara pe strazile Bucurestiului, scandand sloganuri impotriva presedintelui Traian Basescu. In acel moment, la Craiova, mii de delegati PSD din toata tara se reuneau in Consiliul National al partidului, in care presedintele formatiunii, Victor Ponta, urma sa-si anunte oficial candidatura pentru Cotroceni.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply