Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Efectul campaniei Antena 3 anti-DNA: Premierul Victor Ponta cere ministrului muncii si parlamentarilor sa faca un proiect de lege care sa scape pensionarii acuzati de pensionare ilegala ilegale de ancheta procurorilor/ Surse judiciare: Astfel de initiative incurajeaza coruptia
11:35:00 AM
Premierul Victor Ponta i-a cerut, joi, ministrului muncii, Rovana Plumb si parlamentarilor sa faca un proiect de lege care sa-i scape de ancheta pe pensionarii acuzati in dosarul spagii de la Pitesti, unde peste 1000 de pensionari au fost prinsi dand spaga unei echipe de doctori pentru a-si rezolva dosarele de pensionare. "Doamna ministru Plumb, vreau ca pâna la urmatoarea sedinta de guvern, pâna începe Parlamentul sa lucreze, sa veniti cu un proiect de act normativ prin care sa gasim o solutie de amnistie pentru pensionarii care, din diverse motive, trebuie sa dea acum niste bani înapoi", a declarat Ponta.
  • Apelul sau are loc dupa ce miercuri seara Antena 3 a declansat o campanie virulenta impotriva DNA, acuzata ca determinat cu aceste anchete sinuciderea a cinci pensionari. Surse judiciare au declarat pentru HotNews.ro ca initiativa amnistierii faptelor respective incurajeaza pur si simplu coruptia, plata mitei la rezolvarea unor dosare de pensionare anticipata pe  motiv de boala fiind fenomen de masa in Romania.


?UE interzice atragerea de capital de pe pietele europene pentru cinci banci rusesti, printre care Sberbank si VTB Bank
11:28:23 AM
Uniunea Europeana a interzis atragerea de capital de pe pietele europene pentru cinci banci din Rusia, in cadrul pachetului de sanctiuni impus Moscovei, scrie Reuters.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply