Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

FOTOGALERIE Imagini din Arges si Gorj, primite de la cititori?
5:22:06 AM
Un cititor HotNews.ro ne semnaleaza ca un pod este distrus la Albeni, Gorj si toata familia sa este izolata, iar ''toate televiziunile sunt doar la Novaci si de comuna de mai jos nu stie nimeni nimic''. ''Asa se circula pe DN 7 dupa o ploaie mai serioasa'', scrie un alt cititor, care observa si lipsa canalelor de scurgere si colmatarea santurilor la Calinesti, Arges.


Ce afectiuni pot cauza probleme de auz? Dr. Daniela Brsan, medic specialist ORL, discuta online cu cititorii, joi, de la ora 13.30
5:18:00 AM
Care sunt principalele afectiuni care pot provoca probleme de auz? Care sunt cauzele comune sau specifice acestor boli? Pot fi prevenite? Ce simptome prezinta? Cum se depisteaza si cum se trateaza corect? Dr. Daniela Bîrsan, medic specialist ORL, discuta online cu cititorii MedLive.ro, joi, de la ora 13.30.


Un detinut american iese din arest izolat dupa aproape 30 de ani. Ce se intampla cu mintea unei persoane dupa decenii de singuratate
5:15:22 AM
Un detinut din statul american Louisiana ar putea iesi din izolare dupa aproape 30 de ani. Kenny "Zulu" Whitmore, in varsta de 59 de ani, a petrecut ultimii 28 de ani in arest izolat in Penitenciarul din Angola, dar directorul inchisorii spune ca exista sanse mari ca acesta sa fie mutat alaturi de ceilalti detinuti.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply