Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Opozitia din Ungaria cere Comisiei Europene sa intervina impotriva putinizarii tarii de catre Orban. Raspunsul CE: No comment?
11:16:00 AM
Liderii Opozitiei din Ungaria, Gergely Karacsony si Viktor Szigetvari, au facut apel la Uniune Europeana, in replica la discursul recent al premierului conservator ungur, Viktor Orban, de la Baile Tusnad, ei reclamand "Putinizarea Ungariei", relateaza Newsweek. In schimb, Comisia Europeana, printr-un purtator de cuvant, a transmis ca nu comenteaza declaratiile lui Orban care anuntau, din Romania, falimentul democratiei liberale din Europa si proslaveau regimurile autoritare si ultra-conservatoare din Rusia, Turcia si China.


Testul Macovei
11:06:17 AM
Cererea Monicai Macovei de a fi inclusa in sondajul de opinie pentru desemnarea candidatului Dreptei la prezidentiale a starnit numeroase controverse. Foarte multi se intreaba daca candidatura Monicai la alegerile prezidentiale este necesara. Cui, dar mai ales pentru ce foloseste aceasta candidatura? PDL - sau Alianta Crestin-Liberala - nu are sustine niciodata o asemenea candidatura. Macovei nu este un personaj comod pentru partidele care compun aceasta alianta. Si nici foarte iubit. Pentru multi lideri ai noii aliante reprezinta chiar un adversar.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply