Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

REGULI pentru asiguratorii care emit polite RCA
8:21:48 AM
Asiguratorii care emit polite de raspundere civila auto (RCA) vor trebui sa aiba un anumit grad de solvabilitate pentru activtatea de asigurari generale si vor fi obligati sa mentioneze pe politele RCA comisionul de intermediere, care nu va depasi 10% din primele incasate pe acest segment, scrie Mediafax.  Aceste prevederi se regasesc intr-un proiect al Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF) care vizeaza modificarea si completarea Normelor privind asigurarea obligatorie de raspundere civila pentru prejudicii produse prin accidente de vehicule, puse in aplicare prin Ordinul CSA 14/2011.


VIDEO Cronica de film: Lucy- Luc Besson, la 10% din capacitate
8:16:00 AM
Nu trebuie sa-ti folosesti nici macar 2% din creier ca sa intelegi noul film al lui Luc Besson, o superproductie impanata cu efecte speciale, dar saraca in idei pe care le exprima rudimentar. Pe post de al „n”-lea element, Scarlett Johansson muta muntii din tocurile ei cui dar, nemuritoare si rece, trece pe langa ecran.


Somalia: O femeie a fost omorata pentru ca nu purta val, sustin rudele ei
8:13:11 AM
Rudele unei femei musulmane din Somalia sustin ca militantii islamisti au impuscat-o mortal pentru ca a refuzat sa poarte val, relateaza BBC. Femeia a fost ucisa in afara colibei sale, in apropiere de orasul Hosingow de catre persoane inarmate, care faceau parte din grupul al-Shabab.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply